Eldsjäl Mathantverk och möten

Jag som driver Eldsjäl heter Romy Ehnert och jag får ofta frågan hur det kommer sig att jag valde just namnet ”Eldsjäl”. Jag funderade faktiskt ganska länge över ett ord eller ett namn som sammanfattar och speglar det jag gör. Ett namn som beskriver både mig själv som person, min verksamhet samt min koppling till mina samarbetspartner. Eldsjäl. Inget annat ord hade kunnat passa bättre! Jag ser mig själv som eldsjäl som brinner för gammalt mathantverk, regionala råvaror och mat & dryck från småskalig produktion. Livsmedel som är tillverkade från grunden med råvaror som kommer från regionen där jag bor. Inget fusk. Inga konstigheter. Min förhoppning är att ”gnistan hoppar över” på mina besökare och att jag kan bidra till en förståelse om värdet som ligger i mathantverk, traditioner och närproducerade råvaror. De lokala producenterna jag samarbetar med lägger ner mycket tid och kunskap i sitt arbete. Med respekt för djur och natur skapas en hållbar livsmedelsproduktion som idag är viktigare än någonsin, där kvalité står i fokus istället för kvantitet. Eldsjälar som jag, som älskar det de gör.