Taste by W

Idén på att starta upp Taste by W har funnits länge i tankarna, men har mognat mer och mer under de senaste 2 åren. Under tiden jag kämpade mot min bröstcancer och utbrändhet så var det i köket jag hittade återhämtning och ny energi. Eftersom jag kokade mer marmelad och chilisåser mm än vad vi gjorde åt själva så delade jag ut till familj och vänner och fick en så fantastisk feedback att jag började tro på att det faktiskt skulle kunna funka att starta upp en verksamhet.

När jag sedan blev uppsagd från mitt jobb hösten 2020 bestämde jag mig för att satsa. Så i början av året totalrenoverades vårt kök och i början av maj var jag redo att köra igång med produktionen i liten skala. Vid sidan av detta så jobbar jag heltid som konsult så detta görs på kvällar och helger, åtminstone nu i början tills jag ser om det blir någon efterfrågan.

När det gäller mina produkter så är tanken att jag ska använda mig av lokala producenter av frukt, bär och grönsaker i så stor utsträckning som möjligt och i de fall det inte finns lokala råvaror (som t ex citroner, apelsiner och mango) så importerar jag själv direkt från ekologiska producenter i Italien och Spanien via Crowdfarming. Allt för att säkra kvalitet och smak. Jag kommer inte använda några konserveringsmedel eller andra tillsatser annat än rent fruktpektin som behövs till marmelader och geléer för att få rätt konsistens. J

All tillverkning sker i små omgångar och allt smakas av noga för att säkra bästa möjliga smak och högsta möjliga kvalitet varje gång. Hoppas att just du vill testa mina produkter!//Anneli

Mer info om Taste by W finns på https://www.facebook.com/Tastebyw